Rekreációs úttal kötik össze ezt a két tengerparti várost

  Hamarosan biztonságosabb és egyszerűbb lesz a közlekedés Igalo és Herceg Novi között, ugyanis kerékpár úttal és sétánnyal kötik össze a két montenegrói üdülővárost. A tengerparti települések nem egész négy kilométer távolságra vannak egymástól, így amint megépül az új út, gyalog és bringával is könnyen ingázhatunk a két helység strandjai között.

  Herceg Novi felülnézetbőlForrás: Shutterstock / Készítette: ALEXEY KOIMSHIDI

  A kerékpár út és sétány Herceg Novi Laković elnevezésű hipermarketétől indul és Igaloban, a valamikori Vinogradi motel épületénél ér véget. A közel 2,5 km hosszú útszakasz kiváló lesz rekreációs tevékenységekre: futásra, rollerozásra, kerékpározásra és családi sétákra egyaránt - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  A helyiek jelentős beruházásnak tartják az út megépítését, hiszen a turisták és az ott lakók ezáltal egy új lehetőséget kapnak a testmozgásra, és a környezettudatos közlekedésre. Valószínűleg a két tengerparti város közötti turistaforgalom is megnő.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek