Új úti célokkal bővül az Eurail globál bérlet

  Tavaly az Eurail azzal ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját, hogy 37%-al csökkentette egyes jegyárait, és Nagy-Britanniát, Litvániát valamint Macedóniát is hozzáadta úti céljaihoz. Idén januárral két újabb helyszínnel bővítette kínálatát, méghozzá Észtországgal és Lettországgal- adja hírül az Afar.

  Forrás: Free-Photos/pixabay.com

  Ezzel első ízben kerültek balti országok is a bérletes útvonalba. A kártya tulajdonosai a helyi vonatokon, a nagy sebességű és az éjszakai járműveken egyaránt beutazhatják Európát Skandináviától Portugáliáig és Törökországig. Emellett csak Észtországra és csak Lettországra szóló jegyeket is lehet már kapni.

  Míg utóbbi helyen a Pasaľieru vilciens vasúttársaság, Észtországban az Elron biztosítja a járatokat. A bérlettulajdonosoknak nem kell helyjegyet váltaniuk, és kedvezményt kapnak egyes kompjegyek árából is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!