Kiderült, mi mindent hazudnak az emberek a nyaralásukról

  Amikor olyan sokan dicsekszenek azzal a közösségi médiában, hogy hol jártak nyaralni, nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy az ember ne csúsztasson a vakációjával kapcsolatban. Legalábbis ez derül ki egy felmérésből, mely szerint tíz britből négy (vagyis 41%) olyan országokról vetít, ahol sosem járt - olvasható a Daily Mailen.

   Forrás: Melk Hagelslag/pixabay.com

  A megkérdezettek egyharmada (31%) tett úgy, mintha járt volna nyaralni, hogy érdekesebbnek tűnjön, egynegyedük pedig azért hazudott a vakációról, hogy izgalmasabbnak tűnjön a vacsorapartin.

  Az emberek ötöde azért nem mondott igazat, hogy ezzel lenyűgözze az ellenkező nemet, míg egynegyede (24%) elismerte, hogy úgy érzi, az alapján ítélik meg az ismerősei, mennyit utazik. 22% töltött fel olyan fotót valamelyik közösségi oldalra, mely azt sugallja, hogy külföldön járt, miközben nem mozdult ki az országból.

  Minden tizedik alany (9%) tett úgy, mintha külföldre utazott volna, amikor valójában csak egy útifilmet nézett meg az adott országról. 17%-ban az emberek arról számolnak be, részletesen felfedeztek egy területet, miközben ki sem mozdultak a szállodából, 13% pedig akkor is azt mondta, hogy nyaralt egy adott országban, amikor csak annak repterén szállt át.

  A hazudozóknak egyébként átlagosan 15%-a bukik le, negyven százalékuk azonban inkább viccesnek találja ezt, míg 27%-uk nagyon kínosan érezte magát. Lódításaikkal ugyanennyien meg is bántottak másokat. Nem csoda, ha a britek több mint fele (56%) gyanakodni kezd, amikor mások nyaralásairól hall.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!