Ezen a magánszigeten világító planktonok közt úszkálhat

A Krabey-szigeten nyílt meg Kambodzsa legújabb luxus üdülőhelye. A trópusi paradicsomban a vendégek gyönyörű villákban szállhatnak meg, amelyek teljesen beleépültek a szállodát körülvevő dzsungelbe.

A szigeten csak a szálloda luxusvillái találhatókForrás: Kiattipong Panchee/sixsenses.com

A Six Senses Resort Krabey Island a Sihanouk nemzetközi repülőtértől található 10 perces autóútra és egy 15 perces hajóútra. A 3 négyzetkilométeres magánszigetet sziklás partvidék öleli körül, míg belsejét sűrű, trópusi vadon borítja. A szigeten található 40 villa mindegyikéhez tartozik végtelenített medence és esőzuhanyzó.

Paradicsomi hangulat várja a vendégeketForrás: sixsenses.com

Az üdülőhely különféle élményeket kínál, ideértve túrákat, naplementés sétákat, a biogazdaságok látogatásait és a pihentető gyógyfürdőzést.

Az egyedi élmények közé tartozik az éjszakai úszás világító planktonokkal, séta a madár- és pillangóösvényen, valamint a vendégek főzőleckéket vehetnek a speciális khmer ételek elkészítéséhez.

A vendégek két étterem közül választhatnak, amelyek menüit helyben készült termékekből állítják össze.

A kiszolgálás minden várakozást felülmúlForrás: aboutfoto.com/Kiattipong Panchee/sixsenses.com

A vendégeink szeretik a villáinkat, mivel modernek, otthonosak, ugyanakkor meglehetősen jól keverednek a sziget buja dzsungelével – mondta Ary Arbani, a Six Senses Krabey Island marketingkommunikációs igazgatója a Lonely Planet cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek