Dubaj mindent felülmúló, fergeteges szilveszteri bulira készül

Megkezdődött visszaszámlálás az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában, ahol emlékezetes szilveszteri ünnepségekkel szeretnék köszönteni az új évtizedet. Egy olyan városban, mint Dubaj, ahol a világ leglátványosabb rendezvényeit tartják, még nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy az év utolsó napján az ott tartózkodóknak leessen az álluk – írja cikkében a Breaking Travel News.

Forrás: Pexels/Pixabay

Már csak azért is, mert az ikonikus Dubai Shopping Festival ebben a hónapban lett 25 éves, és ennek a mérföldkőnek a megünneplésére 25 meglepetéssel készülnek, amelyeket szilveszterkor a turisták is élvezhetnek.

A tűzijátékok gyakoriak Dubajban de ezúttal új szintre emelik azt: az egész várost meg fogják világítania színes rakéták. A fesztivál résztvevői a város tíz különböző pontjáról élvezhetik a tűzijátékot.

Azok számára, akik szeretnék áttáncolni az éjszakát és  2020 első napját kedvenc popsztárjukkal tölteni, öt, minden zenei ízlést kiszolgáló koncerten is megtehetik Dubai szerte.

Példaképpen, a legendás amerikai rapper, Nelly a Drai Dubaiban fog fellépni, a White Beachen Ne-Yo énekli el az összes slágerét. Jonas Blue és Jax Jones a Zero Gravity étteremben zenél rajongóinak, míg a Badshah koncert a Meydan Grandstandon zajlik. Azok számára, akik az év utolsó napján elegáns gálavacsorán vennének részt, Nassif Zeytoun szír énekes fellépését tekinthetik meg a Dubai Opera-ban.

Az 5 csillagos Atlantis The Palm Hotel minden képzeletet felül múlva várja vendégeit Dubaj legszebb tengerparti szakaszán, a Jumeirah Beach-en. Az 1920-as éveket felidézve köszöntik az új évtizedet egy 30 fős zenekarral, páratlan kilátással a város tűzijátékaira.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek