Szőrös és ölelgetnivaló komornyikot vettek fel az amerikai luxushotelbe

  Még januárban történt, hogy a St. Regis Aspen Resort első kutyavendégét üdvözölte a luxusszállóban, most pedig már arról számoltak be, hogy egy új munkaerővel erősítettek a csapaton, és felvettek komornyiknak egy kutyát.

  Kitty, az első kutya komornyikForrás: © Carly Campbell/The St. Regis Aspen

  A kutyusnak már a neve is előkelő. Kitty Jacob Astor II, vagyis a barátainak csak „Kitty" tényleg részt vesz a munkában, nemcsak amolyan jópofa kellékként van jelen a hotelben. Így például besegít, amikor vendégekért küldenek kocsit a reptérre, de akkor is rendelkezésre áll, ha valakinek egy nagy, szőrös ölelésre van szüksége.

  A szálló most egy új állást is meghirdetett: olyan embert keresnek, aki az ide látogató előkelő négylábúak ügyeit intézi, de besegít Kitty mindennapi teendőinek koordinálásba is. És igen, ebbe beletartozik a kutyasétáltatás is, de emellett neki kell megszerveznie minden itt lakó kutyus programját és sok-sok képet és vicces infót feltölteni a szőrös komornyik közösségi oldalaira.

  Ha szeretne jelentkezni az állásra, a Lonely Planet cikkében minden szükséges infót megtalál, többek között Kitty e-mail címét is, ahova az önéletrajzot kell elküldeni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!