Szőrös és ölelgetnivaló komornyikot vettek fel az amerikai luxushotelbe

Még januárban történt, hogy a St. Regis Aspen Resort első kutyavendégét üdvözölte a luxusszállóban, most pedig már arról számoltak be, hogy egy új munkaerővel erősítettek a csapaton, és felvettek komornyiknak egy kutyát.

Kitty, az első kutya komornyikForrás: © Carly Campbell/The St. Regis Aspen

A kutyusnak már a neve is előkelő. Kitty Jacob Astor II, vagyis a barátainak csak „Kitty" tényleg részt vesz a munkában, nemcsak amolyan jópofa kellékként van jelen a hotelben. Így például besegít, amikor vendégekért küldenek kocsit a reptérre, de akkor is rendelkezésre áll, ha valakinek egy nagy, szőrös ölelésre van szüksége.

A szálló most egy új állást is meghirdetett: olyan embert keresnek, aki az ide látogató előkelő négylábúak ügyeit intézi, de besegít Kitty mindennapi teendőinek koordinálásba is. És igen, ebbe beletartozik a kutyasétáltatás is, de emellett neki kell megszerveznie minden itt lakó kutyus programját és sok-sok képet és vicces infót feltölteni a szőrös komornyik közösségi oldalaira.

Ha szeretne jelentkezni az állásra, a Lonely Planet cikkében minden szükséges infót megtalál, többek között Kitty e-mail címét is, ahova az önéletrajzot kell elküldeni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek