„Csak mondd, hogy Jimmy küldött" - gengszternegyeddé alakul a Little Italy a hétvégére

  Autentikus környezetben ünnepelhetik a filmrajongók Martin Scorsese új filmjének, Az Írnek a premierjét. New York hajdani, bűntényeiről ismert olasz negyedét, a Little Italyt újra a '70-es évek hangulata uralja majd - írja a Travel and Leisure.

  Forrás: MusikAnimal/wikipedia.org

  Egészen pontosan az 1975. augusztus 1-i állapotot igyekeznek rekonstruálni, amikor Jimmy Hoffa szakszervezeti vezért a maffia megölte, ez ugyanis a film egyik fontos csomópontja.

  A pénteki és szombati rendezvényen olyan, legendás helyszínek vesznek részt, mint a Parm, a Ferrara Bakery & Cafe, a Caffe Roma, és a Sal's Little Italy.

  Az éttermek és kávézók különleges ajánlatokkal készülnek, emellett gengszterjeleneteknek is tanúi lehetnek a látogatók, régi autók, újságok és dekorációk díszítik majd a környéket. Az alkalmi ajánlatokat a vendégek egy filmbéli idézettel vehetik igénybe: „Csak mondd, hogy Jimmy küldött."

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!