Íme a lány, aki idegenekkel csókolózik híres műemlékek előtt

  Mit tegyünk, ha a világ legromantikusabb helyeire történetesen egyedül utazunk? Kérjünk meg idegeneket, hogy csókolózzanak velünk a műemlékek előtt, így felidézhetünk valamit a szerelmes hangulatból - legalábbis ezt vallja koszovói Kristiana Kuqi, aki rendszeresen kér meg épp arra járó idegenekt, hogy osztozzanak vele egy csókban és természetesen egy fotóban az ikonikus épületek előtt - adja hírül az Insider.

  Jó, ha van kivel fotózkodnunk az Eiffel-torony előtt - illusztrációForrás: Valentin Tikhonov/pixabay.com

  A hölgy először 2016-ban kért fel egy járókelőt a szokatlan szerepre, és mint mondja, azóta mindenki pozitívan reagált, senki nem mondott neki nemet. Mint hozzáteszi, azért eléggé szokott izgulni, mielőtt megszólítja az embereket, de aztán, mire csókra kerül a sor, már minden gördülékenyen megy. Mi több, ezek az élmények növelik az önbizalmát is.

  Az idegenek közül utána senkivel nem fűzi szorosabbra a szálakat, mert mint mondja, ez a helyzet a spontaneitásról szól, így a folytatás részéről nem jön szóba.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek