Ez a kifutópályára néző hotel a repülőfotósok álma

  A repülés szerelmeseinek álmát valósította meg a San Francisco Nemzetközi Repülőtér és olyan szállodát nyitott, amelynek jónéhány szobája a forgalmi előtérre és a futópályára néz. A Grand Hyatt SFO-ban 351 szoba található, ebből 22 lakosztály és mindegyik hangszigetelt, így a pihenni vágyókat nem fogja különösebben zavarni a repülőtér forgalma - számol be a hírről az Airportal.

  Forrás: Grand Hyatt at SFO/facebook.com

  A szálloda közvetlen kapcsolatokkal rendelkezik a fő utasforgalmi terminálokkal és már a check-in pultoknál elbűvöli a látogatót. A két emelet magas beltérben egyrészt érdekes formatervezési megoldásokat használtak, másrészt a hatalmas üvegfelületen keresztül a 01 jelű futópályára, illetve az A terminálra láthatunk rá. A nagy ablakfelület egyébként minden közösségi térre jellemző.

  Szerencsére ez a tulajdonság a szobákra is igaz. Az Airways Magazine szerint minden szobában teljes, padlótól a plafonig terjedő ablakok vannak a nappaliban, a forgalmi előtérre néző szobákban pedig spotter tanácsokat és távcsövet is találni. A Corner Suite nevű lakosztály a legelőkelőbb: a fürdőszobában is teljes ablakok vannak, amelyek a nappalihoz hasonlóan szintén a forgalmi előtérre néznek. 

  A futópályára néző szobákért az Airways keresése alapján novemberben és decemberben teljesen baráti árat, 214 dollárt, mintegy 65 ezer forintot kell fizetni éjszakánként, de ha valaki a fürdőkádból akar Jumbókat és Superjumbókat nézegetni, annak keresésünk alapján legalább 250 ezer forintot kell kifizetnie éjszakánként.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!