Hétemeletes piknikkosarat alakítanak luxushotellé Ohióban

Aludt már piknikkosárban? És hétemeletes volt? Ha nem, akkor remek alkalom kínálkozhat, és csupán Ohióig kell elutaznia, hiszen egy kosár formájú épületet fognak hamarosan luxushotellé átalakítani, tudtuk meg a Daily Mail egyik cikkéből.

Forrás: Derek Jensen/Wikipedia

Az amerikai Ohio állambeli Newarkban elkészültek a tervek a különleges, piknikkosárra emlékeztető épület hasznosítására, amely 2007-ben épült és korábban a Longaberger kosárgyártó cég központja volt. 2016-ban a cég elköltözött a 16 ezer négyzetméteres épületből, és 2018-ban végleg bezárták. 

A hétemeletes kosár most az ingatlanfejlesztő Steve Coon és üzleti partnere kezében van, akik remek lehetőségeket látnak benne. Steve Coon elmondta, minden lehetőséget megvizsgáltak, és a legjobb döntésnek a hotel bizonyult, amely kiváló desztináció lesz az amerikai és külföldi turistáknak.

A különleges épületért aggódó helyieknek a szakember megígérte, "Nem alakítjuk át a formáját, kosár marad örökre." A tervek szerint 2020-ban nyitnák meg a szállodát. A kosárnak jelenleg már van fitneszközpontja és egy hatalmas előadóterme, de összesen 150 szobát, beltéri uszodát és éttermet is terveznek bele.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek