Cowboyváros épül a Zlatiboron

  A szerbiai Zlatibor-hegységben építették meg azt a rendkívül izgalmas kis települést, ami hűen tükrözi a westernfilmekből jól ismert cowboyos környezetet.

  A kisvárosnak köszönhetően nem kell egészen Amerikáig repülnünk ahhoz, hogy átéljük milyen a cowboyok hazájában meginni egy italt.

  Igazi cowboyváros épül a Zlatiboron - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Oleg Znamenskiy

  A jól ismert Zlatibor-hegység hat hektárán terül el a cowboyváros, mely 2020. április 20-tól várja majd a látogatókat. Az eredeti hangulatot felidéző szalonok, posta, bank és seriff iroda mellett börtön is lesz, szóval az idelátogatók egy vérbeli westernben érezhetik magukat.

  A városban sátorok, karavánok, egy hotel és 12 házikó 100 férőhellyel várja azokat, akik szívesen töltenék az éjszakát is a díszletek között. A látogatók komfortjáról kávézó, cukrászda és edzőterem is gondoskodik, emellett régi tárgyak múzeumában csodálhatják meg a korszak alapkellékeit.

  Az ötlet egy helyi lakostól, Milija Čumićtól származik, akinek egy barátja említette, mennyire szívesen átélné élőben is a cowboyfeelinget. Így jött a saját westernváros ötlete, de az alkotó fantáziája ennyiben nem merült ki, még számos tervet tartogat a gyermek játszóháztól kezdve egészen a rodeóig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!