Lenyűgöző időutazásra hívja látogatóit ez a szerb múzeum

  Izgalmas látványossággal kedveskednek a turistáknak a szerbiai ©abacon: a Nemzeti Múzeumban virtuális valóság segítségével tapasztalhatják meg, milyen végigsétálni a város 15. századi utcáin.

  VR szemüveggel repülhet vissza a múltbaForrás: Shutterstock / Készítette: SeventyFour

  A látogatók egy virtuális szemüveg segítségével elsétálhatnak az erődök, terek, és kapuk mellett, valamint utuk során találkozhatunk katonákkal és kávézók tulajdonosaival is.  

  Az alkotók szerint a vizuális élmény elképesztő. Teljesen megszűnik a jelen, a virtuális szemüveg pedig egy olyan világot tár elénk, amelyikben szivesen maradnánk. Bármerre fordul is a látogató 360 fokban, mindenhol a virtuális valóság veszi körbe, így lesz teljes az élmény - írja a szerb Turistički Svet idegenforgalmi magazin.

  Az illetékeseknek nem titkolt szándékuk, hogy a lehető legérdekesebb módon ismertessék meg ©abac történelmét a turistákkal. Ez azt jelenti, hogy továbbra is nyitottak a technológia legmodernebb lehetőségeire, tehát a jövőben minden bizonnyal újabb izgalmakkal bővül a múzeum.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!