A Goodyear léghajójában foglalhat szállást, de aludni a földön fog

Ha fura szállást keresünk a neten, akkor óriási választékból lehet válogatni. Emlékeznek például arra, amikor homokvárban lehetett szobát bérelni? Ez az ötlet sem sokkal szokványosabb, ezúttal ugyanis a a híres Goodyear léghajóban lehet eltölteni egy éjszakát.

Forrás: Ben Dickmann - 2018/Goodyear Blimp/Facebook

A szokatlan szállás az Airbnb-n foglalható, három éjszaka közül lehet választani. Október 22-én, 23-n és 24-én 150 dollárért lehet bérelni egy szobát a léghajón. Bár az is a történethez tartozik, hogy a vendégek valójában nem a levegőben fognak aludni, hanem a földön, mivel a léghajója az Ohio állambeli Mogadore egyik hangárjában lesz ebben az időszakban, írja a Turizmus.com.

A vendégeknek a pénzükért egy tóparti kempinghelyet kapnak grillezővel és tűzhellyel, de jár a szálláshoz két jegy is egy amerikai focimeccsre, no meg a repülés a zeppelinen. Sok extra szolgáltatás tehát nincs az árban, az élmény azonban mindenképp egyedi – a szállásfoglaló oldalán pedig máris sokan érdeklődtek.

A híres léghajó egyébként remek marketing eszköz, mivel az égen lebegve nemcsak hirdeti a céget, de például szoktak fényképezni a fedélzetéről vállalat által szponzorált sportmeccseket is. Gyakran kapnak meghívást a fedélzetre újságírók is, illetve a gumiabroncsok vásárlói is nyerhetnek egy-egy lebegést a léghajóval.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek