Légkondi és franciágy is van a tengerparti homokvárban

Bár már a küszöbön van a nyár vége, azért egy tengerparti kirándulás még belefér. A szállás persze mindig nagy kérdés, de mit szólnak mondjuk egy homokvárhoz? Nem, ez nem vicc.

Lapátot és kisvödröt nem kell hozni, a palota már készen áll, igaz New Yorkban, Coney Island-en. A National Sandcastle Day, azaz a Nemzeti Homokvár Nap alkalmából, melyet augusztus 19-én tartanak, a Booking.com adott vagy száz tonna homokot a homokszobrász Matt Longnak, hogy tapasszon belőle egy nagyobbacska kastélyt. A ház végül akkora lett, hogy ténylegesen bele lehet menni, sőt, akár az éjszakát is itt lehet tölteni.

Forrás: Booking.com

A szobrász saját bevallása szerint ez a legnagyobb alkotása, amelyen életében valaha is dolgozott. Persze a végtelenségig nem fog ott állni a homokpalota, így az alvási lehetőség is meglehetősen limitált, de ettől eltekintve a hely ténylegesen alkalmas a vendégfogadásra. Ez nem amolyan rozoga, „lábbal belerúgok és összedől" építmény, hanem meg van erősítve, így nem szakad a látogatók fejére. A 2,5 méter magas, 5,5 méter hosszú és ugyanilyen széles homokvárban fapadló van, franciaágy, fürdőszoba, meg légkondi, írja a Forbes.

Forrás: Booking.com

Ha épp arra járnak, jelentkezzenek be, ezt a mai nap folyamán még mindig megtehetik ezen az oldalon. Egy éjszakát lehet foglalni, ennek ára 29 dollár, azaz körülbelül 8 500 forint, amiben benne van többek között egy vacsora és egy napkelte jóga óra is a tengerparton.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek