Díjazták a legjobb horvát éttermet, szállodát és kempinget is

Idén is díjazták a horvátok azokat a turisztikai szervezeteket, intézményeket illetve egyéneket, akik kimagasló teljesítményükkel vonzóbbá tették Horvátországot a turisták számára.

Rabac a legjobb horvát szállodával büszkélkedhetForrás: Pixabay / Készítette: Walter Kärcher

Az év kikötőjének idén az Olive Island Marina-t választották, amely Sutomišćiciben található, a legjobb étterem a poreči Spinnaker lett, az év kempingje díjat az Aminess Maravea Camping Resort kapta meg, amely Novigrádban várja a vendégeket, az idei legjobb szálloda pedig a rabaci Hotel Valamar Collection Girandella Resort lett - adta hírül a horvát HrTurizam.

A fenntartható turizmusért díjat a Papuk természeti park kapta, az év strandja pedig a lopári Paradise Beach, vagy a helyiek nyelvén a Rajska Plaža lett. Az év eseményének a Reneszánsz fesztivált választották, Rovinj pedig a legjobb turisztikai úti cél díját vehette át.

Rovinj a legjobb idei úticélnak bizonyultForrás: Pixabay / Készítette: Cydonia

Horvátország kétségkívül az egyik legnépszerűbb turisztikai úti cél a világon, többek között azért, mert a különféle idegenforgalmi szegmensek képviselői sikeresen működnek együtt - hangzott el az idei horvátországi turisztikai napok díjátadóján.

Kiemelték, hogy a horvátországi kínálat évről évre egyre színesebb és minőségibb, azonban még mindig van hová fejlődni, ennek jegyében még számos látványos újdonság várható a soron következő szezon előtt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek