A kutyájával nyaralna? Most fizetést is kaphat érte

A Snaptrip nevű szállásfoglaló oldal olyan, angolul jól tudó utazókat keres, akik a kutyájukkal szeretnének nyaralni menni, és a lehetőségért cserébe kritikát írnak az adott szállásról, melyben megfogalmazzák, mennyire tartották kutyabarátnak az ellátást - írja a lonelyplanet.com.

Forrás: Hebi B./pixabay.com

Az oldal több, mint 36 000 kutyabarát lehetőséget kínál, és olyan „vaunfluencereket" választ, akiknek nem okoz gondot, hogy 12 hónap alatt tíz helyszínt meglátogassanak. Az utazások minden költségét állja a cég, ezért cserébe a kiválasztottaknak részletes beszámolót kell írniuk a tapasztalataikról, szép fotókkal kiegészítve. Az utazási lehetőség mellett kritikánként 300 font is jár a nyerteseknek.

Az elemzéseknek minimum 500 szó terjedelműeknek kell lenniük, kitérve arra, hogy mennyire élvezetes és jól használható a hely kutyák számára, mennyi kutyabarát hely, illetve sétaút van a környéken. A beszámolók megjelennek a Snaptrip blogjában abban a reményben, hogy mind a szállásadóknak, mint a szálláskeresőknek irányadóak lesznek az észrevételek. A pályázatra itt lehet jelentkezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek