Még kutyamedence is lesz ebben a horvát 5 csillagos luxus kempingben

Ötcsillagos luxuskempinget nyitnak meg hamarosan a horvátok Zágrábtól 35 kilométerre,Tuheljske Toplice településen. A Kamp Terme Tuhelj szálláshelyen a házi kedvencek kényelméről is gondoskodnak.

A luxuskemping felülnézetbőlForrás: terme-tuhelj.hr

A kutyusokat külön, számukra kialakított fürdőhely várja majd, a gazdik pedig a wellness és spa részlegen találnak kényeztetésre, ahol medencék, masszázs és szauna is rendelkezésre áll. A kempingben étterem, bár, golf- és teniszpálya, valamint menő játszótér is található.

A kemping egy része egész évben nyitva tart majd, de lesznek kifejezetten nyári tartalmak is. A nyári időszakban a vendégek állandó jogosultságot kapnak a területen lévő medencék használatára, amelyek között vannak vizes játékokkal, csúszdákkal felszerelt gyerekmedencék és kültéri, fedett felnőtt medencék is.

Az idei évben csak a kemping egy része üzemel, jövőre pedig újdonságokkal bővítik a területet: pároknak alakítanak ki szálláshelyeket, illetve bővítik a wellness részleget is – tudtuk meg a horvát HrTurizam utazási magazin híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek