A Stromboli szigetén szerénykedik Dolce & Gabbana villája. Ja, és most eladó!

Ha arra vágyik, hogy valami olyan helyen éljen, amely szuper divatos, meg persze van is néhány millió eurója arra, hogy finanszírozza ezt a hobbit, akkor ez az ajánlat kifejezetten önnek szól.

Forrás: Lionard Luxury Real Estate

Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervezők hétszobás, kilenc fürdőszobás szicíliai villája Strombolin található, egy körülbelül 500 lakosú településen. A két divatmágnás a 90-es évek töltötte itt a nyarakat, és a házban számtalan hírességet is vendégül láttak. A villa a tengerparton áll, zöldellő kertek ölelésében. Összesen 500 négyzetméter a területe: 235 négyzetméteres a ház és 300 négyzetméter a külső rész.

Forrás: Lionard Luxury Real Estate

Hét lakosztály található a kulipintyóban, mindegyikben más a színvilág. Az erőteljes dekorációkban az olasz dizájner páros ízlésvilága köszön vissza. Minden berendezési tárgy egyedileg készült, mégpedig helyi kézművesek segítségével.

Forrás: Lionard Luxury Real Estate

A villa olyan helyen van, ahol garantált a csend és a nyugalom; a szigetet hajóval, vagy helikopterrel lehet megközelíteni. A házikó ára nincs feltüntetve az eladásával megbízott Lionard Luxury Real Estate honlapján, de valószínű, hogy pár millió euróval a zsebében kell érkezni a potenciális vevőnek, írja a Lonely Planet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek