Hemzseg a turistáktól Herceg Novi

  Hemzsegnek a turisták a montenegrói tengerparton Herceg Noviban, jelenleg mintegy 23 ezer vendég üdül a városban, ami tíz százalékkal több, mint tavaly ilyenkor – írja a Montenegrói RTV.

  Herceg NoviForrás: Shutterstock / Készítette: Ranko Maras

  Hiába felkapott a város, a magyar nyaralók száma jelenleg nem kimagasló, legalábbis a montenegrói lap megemlített adatai erről tanúskodnak. A hotelek jelentései szerint főleg britek, németek, franciák, lengyelek és oroszok pihennek a szobáikban, összességében viszont szerbek és boszniaiak pihennek túlnyomó részt a városban.

  A helyiek különböző fejlesztésekkel tesznek érte, hogy a montenegrói település egyre felkapottabb legyen. Augusztus 1-én egy új strandot, több üzlethelyiséget, és néhány új vendéglátóhelyet nyitnak meg, jövőre pedig egy új hotel is megkezdi a vendégek fogadását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!