15 százalék kedvezményt ad a 15 éves Wizz Air

Ha nem is kerek, de szülinapot ünnepel a Wizz Air diszkont légitársaság, ugyanis 15 éve szállt fel első gépük Katowicéből London felé. Azóta a régió egyik legnagyobb légitársaságává lett a Wizz, ami 44 országban 146 úti célra juttat el utasokat.

 

És akkor a lényeg: a születésnap alkalmából akciót hirdetnek: minden május 20-i foglalás után a jegyár 15 százalékát jóváírják az utasok WIZZ-számláján.  

Az akció valamennyi útvonalra érvényes, így a Budapestről és Debrecenből induló, 81 úti célra közlekedő járatok esetén is. Így az új járatokra is, mint a Budapest-Oslo, a Debrecen-Málta és a Debrecen-Ciprus. E járatokra, egy útra már 4590 forinttól lehet jegyet találni.

Wizz Air járat a levegőbenForrás: shuttertock / Készítette: GenadijsZ

A WIZZ-számlától sem kell megrémülni, amennyiben nincs, automatikusan nyit nekünk egyet a társaság, ha regisztrálunk a WizzAir.com-on. A WIZZ-számláról gyorsan lehet repülőjegyet vásárolni, és itt írják jóvá a Wizz Air Hitelkártyán kapott pontokat is.

Azt írja a cég közleménye, hogy a mai akcióban kifizetett jegyár 15 százaléka a foglalástól számított 24 órán belül jelenik meg a számlán. A jóváírt összeget szeptember 15-ig lehet levásárolni, akár a határidő után induló járatokra is. Ha extra kényelmi szolgáltatásokat is vásárlunk a repjegy mellé (pl. priority), akkor a teljes összegből írják jóvá a 15 százalékot.

A Wizz Flex vagy a Wizz Plus csomagban vásárolt jegyekre, valamint a csoportos foglalásokra nem vonatkozik az akció.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek