Akár a Wizz Air is repülheti a Budapest-Niš útvonalat

  A szerb kormány 12 új útvonal indítását támogatja a niši repülőtérről, az ötmillió eurós keret 2019 július 1-től hat éven át tart, és heti két járatot ír elő minden desztinációra. A bejelentett útvonalak között számos nyugat-európai város mellett Budapest is megtalálható – írja a Balkáninfo.

  Szerbia légiközlekedési törvénye szerint, ha rövid időn belül egyetlen légitársaság sem mutat érdeklődést az útvonalak valamelyikére, nemzetközi pályázatot fognak indítani egy működő fuvarozó megtalálására. De a kormány fenntartja a jogot arra, hogy közvetlen tárgyalásokat folytasson nyilvános meghívás nélküli légitársaságokkal is.

  A Nišava folyóForrás: Plamen Agov / Wikipedia

  Helyi források szerint azonban a Nišben bázist működtető Wizz Air több járatra, köztük a budapestire is bejelentkezett. A Wizz Air Niš repülőteréről jelenleg Franciaországba, Németországba, Hollandiába és Svédországba repül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!