Ez a párna megmenti a repülős alvásunkat

Aki próbált már kényelmesen aludni egyet repülőn (távolsági buszon, vonaton, autóban stb.), az tudja, a világ legnehezebb mutatványa ez. A mellettünk ülő mocorgása és horkolása, a kényelmetlen székek, a szűk lábtér mind nehezítik az álomba merülést. Pedig ez elég fontos lenne egy kontinensek között légiúton.

És akkor kitalálták az okos emberek a JetComfy nevű párnaszerkezetet, amiről a Condé Nast Traveler írt cikket. Első blikkre a képen látható szerkezet inkább emlékeztet egy kerékpár nyergére, mint egy párnára, pláne hogy nincs meg az a fajta patkó alakja, mint az utazópárnáknak. A cikk szerzője egy ecuadori út során próbálta ki az eszközt, és megváltoztatta az életét.

A JetComfy párnája így fest.Forrás: JetComfy

A szerkezetet a karfához lehet rögízteni, majd beállítani a magasságát és dőlésszögét. Valahogy olyan az egész a leírás szerint, mintha a fejünket valaki más tenyerébe hajtanánk. De ez a tenyér egy párna, ami emlékező habbal van töltve.

Ezzel nincs vége: usb-portok is vannak a szerkezeten telefontöltésre, az egyik pontjából pedig egy tollat is ki lehet húzni. Csodát persze nem tesz a JetComfy sem, repülőn továbbra is rossz lesz aludni, de ezzel nagy lépést tehetünk a pihentetőbb utazás felé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek