Repüléskor jól jöhet egy ronda karácsonyi pulcsi

  Ha gyengéje a ronda karácsonyi pulcsi, most büszkés feszíthet benne, legalábbis az Alaska Airlines járatain.

  Ez a ruhadarab az utóbbi időben egyre trendibb, elég csak Bridget Jones és Mark Darcy találkozására gondolnunk. Az USA-ban ráadásul december 15-ét a Ronda pulcsik napjának nyilvánították – írja a Travel and Leisure.

  Aki ezen a napon az Alaska Airlines, a Virgin America vagy a Horizon Air Flight gépein repül, ne feledje felvenni a nagyi által készített műremeket (esetleg egy modern, ám kevésbé pompás darabot), mert ezek a légitársaságok elsőként engedik fel majd a gépre. Ugyanezeken a gépeken egész decemberben kizárólag karácsonyi zene dübörög majd beszállás közben a hangszórókból – hogy az ünnepi hangulat senkit ne kerülhessen el. 

  Ők máris befutókForrás: Origo

  A társaságok arra buzdítják továbbá az utasokat, hogy #UglySweaterDay címkével töltsék fel utazós képeiket közösségi médiára. 

  Természetesen a legjobb megoldás a korai beszállásra még mindig az, ha a kiírtnál egy órával korábban érkezik a géphez – különösen az ünnepi időszakban!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!