Szívszorító feladat hárult egy ismeretlen AirAsia utasra a felhők felett

  A Kuala Lumpur városából Perth-be tartó AirAsia D7236-os járat utasai rendkívül szomorú pillanatokat éltek át húsvéthétfő reggel, mikor egy két hónapos kisbaba, hosszas sírdogálás után örökre lehunyta a szemeit egy idegen nő karjaiban.

  Forrás: shutterstock.com

  A kislány a szüleivel szállt fel a Malajzia fővárosából Ausztráliába tartó repülőre, de már az út elején nem érezte jól magát – és a jelenlevők szerint néha hangosabban néha halkabban sírdogált. A tanácstalan fiatal szülők az AirAsia légikísérőinek segítségét kérték, akik pedig az egyik közeli utashoz fordultak – olvasható a theguardian.com cikkében.

  A Perth-ben élő Nadia Parenzee örömmel segített és a kezébe fogta a kisbabát, hátha meg tudja nyugtatni. Facebook bejegyzésében azt írta, hogy pár perccel az után, hogy átvette, a baba abbahagyta a lélegzést. Ő azonnal szólt a kísérőknek, de a kisbabán már nem lehetett segíteni. „ Egy újszülött kisbabát tartottam a karjaimban, mikor ő az utolsó lélegzetét vette; egy dolognak örülök, hogy ölelhettem és el tudtam mondani érte egy imát mielőtt meghalt." – írta Paranzee a közösségi oldalon. A baba életéért majd két órát küzdöttek, a gépet pedig mentősök és a rendőrség várta a kifutópályánál. A halál okát még nem hozták nyilvánosságra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!