Ötórás horgász kalandtúrát indítanak nyártól az Adrián

Profi horgász indít kalandtúrát idén nyáron a horvát Adrián, aki egy Chris Craft Commander 31-es hajóval viszi ki a turistákat a nyílt vízre, hogy beavassa őket a halászat rejtelmeibe és átadja nekik a tengeren szerzett tapasztalatait – tudtuk meg a horvát Dnevnik híreiből.

Kipróbálhatja, milyen horgászni a nyílt tengerenForrás: Shutterstock / Készítette: project1photography

Aki felszáll a horvát halász hajójára, és részt vesz a „FISH & FUN – SMALL" névvel meghirdetett kalandon, az megnézheti a Šibeniki-szigetcsoportot, izgalmas történeteket hallhat a nyílt tengeri horgászásról, megismerkedhet a térségre jellemző halfajtákkal, és a halászhajó irányításáról is megtudhat néhány fontos tudnivalót.

A vendégek természetesen a horgászást is kipróbálhatják, erre minden szükséges felszerelést biztosítanak a fedélzeten: hálók, különböző pecabotok, több típusú horog és csali is rendelkezésre áll majd. 

A túra további érdekessége, hogy a kifogott halat a fedélzeten, sajátos recept alapján el is készítik a résztvevőknek, tehát attól sem kell tartaniuk, hogy éhesen térnek vissza a partra. A lakoma mellé italt is kínálnak.

A tengeri kaland fejenként 750 horvát kunába kerül, amely tartalmazza a pár órás horgászengedélyt, a felszerelést, az oktatást és az étel-, italfogyasztást. A további részleteket ide kattintva olvashatják el, vagy ízelítőként akár a szervezők beharangozó videóját is megnézhetik:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek