Utazásra csábító videókkal népszerűsítik a távoli japán tájakat

  Japán legnagyobb szigetének, a Honsú szigetnek az északkeleti részén található a Tóhoku régió. A japán turisztikai ügynökség egy új honlapot és ezzel együtt egy sor egy informatív, gyönyörűen fényképezett videót is elindított a neten, hogy népszerűsítse a talán kevésbé ismert Japán tájat.

  A Yamadera templomegyüttes egy részleteForrás: Perati Komson/Shutterstock

  A videók készítéséhez Nathan Thornburgh–t és Matt Goulding-ot kérték fel; a két utazó és szerző az alapítói a Roads & Kingdoms kiadónak is, írja a Breaking Travel News. A páros a saját élményeiről számol be, miközben bejárják a környéket: utaznak sinkaszen vonattal, majd több száz éves hagyományokat mutatnak be.

  A két szerző egy éjszakát Morioka városában is eltölt, ahol kipróbálnak egy tradicionális, japán kaiszeki vacsorát. Bejárják Aomori és Akita városát és meglátogatják Yamadara templomait is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!