Angliában most saját temetővel együtt vásárolhat házat

  Az év legbizarrabb ingatlanhirdetései közé nyilvánvalóan be fog kerülni az az angliai, norfolki ház, aminek van egy különlegessége: temető is tartozik hozzá.

  A 490 ezer fontért (178 millió forintért) meghirdetett ingatlanról a Guardian azt írta, padlófűtéses, tölgyfapadlós, üvegkorlátos belső gangja és temetője is van. Az utóbbi lehet meglepő egy három hálószobás lakóház közelében, pedig a magyarázat egyszerű:

  korábban kápolna volt az épület, amit lakóházzá alakítottak.  

  Eladó ház temetővel.Forrás: Rightmove.co.uk

  A dolog pikantériája, hogy a temetőt nem vehetjük meg, hisz az maga az anglikán egyház tulajdona, pontosabban még 999 évig bérlik. A Guardian vicces – egy ingatlanossal való párbeszédre hajazó – cikkében megjegyzik, a temető nem vészes dolog, egyedül halloweenkor félelmetes picit.

  A 36 sír eddig olyan sikeresen elriasztotta a vevőket, hogy már 100 ezer fontot (36 millió forintot) engedtek a tulajok az árból. Meglátjuk, a sajtóérdeklődés hatására kik jelentkeznek majd. (Gótok.)

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek