A szálló, ahol a szolgáltatás része a jövendőmondás

  A Dream Downtown New Yorkban egy jópofa installációval és egy új szolgáltatással csalogatja a vendégeket. A hotel ugyanis a jövendőmondást is felvette szolgáltatások listájára, írja a Travel Pulse.

  A hotel minden évben felállít a hallban egy installációt és valamilyen interaktív játékot. Ebben az évben Mother Nature, azaz Anyatermészet a címe az installációnak, mely egy téli csodaországba viszi el a látogatót.

  Jóskártya, kristálygömb, vagy egy ügyes szerkezet. Ön melyiket próbálná ki?Forrás: Rirriz/Pixabay

  Ami a jóslást illeti, azt egy gép végzi el. Csupán a képernyőt kell megérinteni, egy gombot kell lenyomni, és feltenni a bennünket foglalkoztató kérdést. A gép, pontosan a jós ekkor picit gondolkozik, majd megjelenik a válasz a képernyőn. Ilyen egyszerű.

  A jövendőmondás bármely nap elérhető délután 16.00 órától hajnali 1.00-ig, egészen február végéig. Az okos kis gépet akkor új helyre szállítják, a téli varázs ihlette installáció viszont még marad egy ideig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!