Ismerjék meg Cleót és Leót, a két robotinast!

  A Hotel EMC2 Chicagóban pont egy olyan szálloda, amitől a neve alapján elvárhatnánk, hogy futurisztikus apróságokkal turbózza fel a szolgáltatásokat. És ez így is van!

   

  A Hotel EMC2 ChicagóbanForrás: www.hotelemc2.com

  A hotel tökéletesen megfelel a vele szemben állított elvárásoknak, sőt, a tulajok kitaláltak valami igazán ütőset is. Cleo és Leo, a két robotinas, mindenben a vendégek szolgálatára áll, írja a Travel Pulse.

  Cleo és Leo hamar a vendégek kedvence lettForrás: www.hotelemc2.com

  Ha kell, hoznak egy tiszta törölközőt, egy üveg vizet, vagy akár szervírozzák is a reggelit. Amikor megérkeznek a vendég szobájához, akkor nem kopogtatással jelzik, hogy ott vannak, hanem a szobában lévő tévé képernyőjére küldenek egy üzenetet, hogy engedjék be őket.

  Azért valljuk be, a szobák sem teljesen átlagosakForrás: www.hotelemc2.com

  Az enyhén R2D2-ra emlékeztető robotok mindenféle hangokat hallatnak, akárcsak híres kollégájuk a Csillagok háborújában. Pityegnek, vagy éppen huhognak, amikor fedelüket felnyitva átadják a vendég rendelését. A vendégek hamar a szívükbe zárták a két rokonszenves digitális segítőt, és minden apróságért őket hívják, ha szükségük van valamire.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!