Milliárd dolláros Warner Bros. élménypark nyílt Abu Dzabiban

Kell még új élménypark az Egyesült Arab Emírségekbe? Abu Dzabi úgy véli, igen.

A héten a világ egyik legnagyobb beltéri élményparkja nyitotta meg kapuit a Warner Bros. jóvoltából – írja a CNN. A másfélmillió négyzetméteres a Yas szigeten található, melyen a szupergyors Ferrari Rossa hullámvasútnak otthont adó Ferrari World Abu Dhabi is van. 

Egyéb Batman-relikviákat is kiállítottakForrás: Facebook

A Warner Bros. mostani fejlesztési 29 új attrakcióval bővíti itt a kínálatot, többek között egy Batman: Knight Flight játékkal, melyben a vendégek megtapasztalhatják, milyen egy Batwing járműben repülni. A közösségi oldalon látott tartalom alapján elsősorban a gyerekekre gondoltak a játékok megtervezésénél.

Az összes játék beltéren helyezkedik el, így a sivatagi klíma senkit sem fog zavarni, és a helyet úgy tervezték meg, hogy hangulatra mindig fényes nappal legyen.

Az idő majd eldönti, hogy kellett-e újabb élménypark ide vagy sem – az Egyesült Arab Emírségek számtalan élményparkjából ugyanis még egy sem került fel a TEA (Élményparkok Társasága) világ legnépszerűbb parkjait tömörítő 25-ös toplistájára, melyeken az amerikai és ázsiai parkok vannak többségben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek