Egy órát kell kibírni, ha darun lógva akar vacsorázni 50 méter magasban

Bangkokba is megérkezett a Dinner in the Sky őrület, amikor egy darun lógva 45-50 méter magasban költheti el az ember a vacsoráját - írta néhány napja a Facebook-oldalán Bangkok Charlie blogger, aki a közösségi oldalon keresztül közvetít a thai mindennapokról, és maga is gyakran vezet turistacsoportokat a kiutazó magyaroknak.

Ilyen a kilátás az Emporium közelébenForrás: Richard Barrow / Facabook

 Az égben lógó asztal mellett egy főre 5000 bahtot (negyven ezer forintot) kell fizetnie annak, aki mondjuk a hatórási naplementében szeretne falatozni. De ha már a városi fények bekapcsolása után, sötétben, fél nyolckor vacsorázna, akkor azt 5400 bahtért (negyvenháromezer forintot) cserében teheti meg. A vacsora egyórás, így aztán mosdó nélkül ennyi mindenképp ki kell bírni a levegőben, de vészhelyzet esetén leeresztik az asztalt.

Bangkok Charlie egyébként a téli thaiföldi nyaralások kapcsán többször is mesélt már nekünk kinti életéről, a magyar turisták piaci alkudozásával kapcsolatos tapasztalatairól, a távoli utazások költségei kapcsán felmerülő tévhitekről, de az egzotikus nyaralóhelyeken szükséges alapfelszerelést  is segített már nekünk összegyűjteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek