Megvan, hol játszódik a népszerű White Lotus sorozat 3. évada

A pletykák végre beigazolódtak: Thaiföldre érkezik az HBO sikersorozata, a The White Lotus harmadik évada. A thaiföldi turisztikai hivatal (TAT) és az HBO ezen a héten jelentette be, hogy a Mike White által készített sorozat forgatása a tervek szerint Bangkokban, Phuketben és Ko Samuin folytatódik majd.

Phuket paradicsomaForrás: pixabay.com / Mariamichelle

Bár a sötét, szatirikus vígjáték harmadik évadát csak 2025-ben mutatják be, a TAT az HBO-val együttműködve már most elkezdett dolgozni a film promócióján.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a csodálatos Thaiföld lesz a The White Lotus várva várt következő évadának forgatási helyszíne" – mondta Thapanee Kiatphaibool, a TAT kormányzója egy sajtóközleményben.

"A királyság egzotikus természeti szépsége, gazdag történelmi helyszínei és változatos tájai tökéletes környezetet biztosítanak a lenyűgöző kultúránk, fantasztikus konyhánk, a csúcsminőségű wellness- és luxuskínálatunk, és ami a legfontosabb, a thai vendégszeretet megosztásához" – tette hozá.

A Four Seasons Resort Koh Samui lehet a következő forgatási helyszín?Forrás: Four Seasons Resort Koh Samui, Thailand/Facebook

Amint azt a népszerű sorozat rajongói tudják, az első és a második évad jeleneteit két lenyűgöző helyen, a Four Seasons Hawaiin és Szicíliában lévő luxusszállodájában vették fel. Az első évadot a Waileában lévő Four Seasons Resort Mauiban forgatták, a másodikat a szicíliai Taormina városában, a  szikla tetejére épült San Domenico Palace-ban.

Az elmúlt hónapokban sokan találgatták az interneten, hogy vajon a harmadik évadot is valamelyik Four Seasons szállodában forgatják-e majd, és hogy melyikben a márka négy thaiföldi egysége közül.

A Four Seasons egyelőre nem kívánt nyilatkozni a CNN Travelnek, de az mindenesetre beszédes, hogy a bangkoki Koh Samui weboldala szerint február elejétől március utolsó hetéig egyáltalán nincs szabad szoba az üdülőhelyen, írja a CNN.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek