126 programmal ünnepli az őszt a Kerekdomb Fesztivál

Koncertekkel, borkóstolókkal, színházi és irodalmi előadásokkal várnak mindenkit szeptember 15. és 17. között Tállyán a nyolcadik Kerekdomb Fesztiválra. A háromnapos őszindító fesztiválon fellép többek közt a 30Y, az Elefánt, a Follow The Flow és Palya Bea is.

A Kerekdomb Fesztivál az ősz egyik legjobban várt eseményeForrás: Kerekdomb Fesztivál Sajtóközlemény

A Kerekdomb Fesztivál ezúttal is mindenkit Európa mértani közepére csábít: a festői Tállya borászati kultúrájával, mesélő történelmével könnyedén mindenkit magával ragad. Itt keresztelték meg Kossuth Lajost, tanítatták Rákóczi Ferencet, Mikszáth Kálmán különös házassága egy itteni pletykára épült, a föld alatt elterülő hatalmas pincerendszer pedig finom borok és pálinkák őrzője.

A Kerekdomb Fesztiválon a bor- és gasztro élmények mellett pedig felfedezhetjük Tállya és környéke értékeit is, de van helye a bulizásnak is. A három nap alatt ugyanis a fesztiválon a nagyszínpados fellépőktől a feltörekvő előadókig válogathatunk.

A fesztiválon különféle koncertekkel és programokkal fokozzák a jó hangulatotForrás: Kerekdomb Fesztivál Sajtóközlemény

A Kerekdomb Fesztivál célja, hogy a települést és annak értékeit minél többen megismerjék, ezért évről évre koncerteket, színházi és irodalmi előadásokat, beszélgetéseket, színes családi- és aktív programokat hoznak a helyi kertekbe, pincészetekbe.

Itt minden pohár bor mellé jár egy jó történet vagy dal, tavaly már több, mint 5000 ember indította itt az őszt, és a szervezők remélik, hogy idén is sokan csatlakoznak majd az eseményhez. A fesztivál programja és a kedvezményes bérletek a www.kerekdombfeszt.hu oldalán találhatók. 

Forrás: Kerekdomb Fesztivál sajtóközlemény

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek