Örömzenélésre és madárcsicsergésre vágytok? Irány a Szellősréti Kisfesztivál

A somogyi dombok között, a Balatontól 10 kilométerre fekvő Bálványoson rendezik meg augusztus 25-28. között a Szellősréti Kisfesztivált. A családias, madárcsicsergős fesztivál azoknak ajánlott, akiknek kell egy kis kikapcsolódás, de nem egy romkocsma, vagy egy koncertterem füledt hangulatára vágynak.

A szabadtéri fesztiválon olyan zenészek adnak majd akusztikus koncertet esténként, mint Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, Németh Juci és G. Szabó Hunor, vagy Víg Mihály és a Balaton. Mellettük fellép még A Bence Kalandjai, a Bélaműhely, a Zajnal, az Ötödik Évszak, a neo-tangót játszó Nosnach, Simon Gyuri és a Napfonat is.

Napközben lesznek templomi koncertek, ahol körbevon minket a zene varázsa, de hallhatunk régizene előadást is, valamint fellép a More von Dir csellóduó és a Larimar is. A szervezők azokról sem feledkeztek meg, akik alkotni, barátkozni, beszélgetni szeretnének egy-egy koncert között, így őket nappal workshopok várják, este pedig tábortüzes örömzenélés.

A fesztivál közleménye szerint Mozinet Kisfesztivál is lesz a négynapos forgatag ideje alatt. Délelőtt családi filmekkel kezdenek a szervezők, délben magyar mozifilmeket vetítenek, utána lesznek beszélgetések az alkotókkal, majd jönnek a természetfilmek, esténként pedig a nemzetközi fesztiválsikerek.

Forrás: szellosret.hu

Jó tudni, hogy a fesztivál napijeggyel és bérlettel is látogatható. Ha valakit csak az esti koncertek érdekelnek, arra is válthat külön belépőt. Hogy melyik program ingyenes vagy belépődíjas, azt a szellosret.hu oldalon csekkolhatjátok

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek