Egy éjszaka a legagyamentebb és kultikusabb filmekkel

Szinte napra pontosan egy évvel a 2022-es maratont követően, idén május 19-én, pénteken, a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni – cserébe csak egyetlen karszalagot kell megvásárolni.

A karszalagok az éjszaka folyamán május 19-én 18 órától május 20. reggel 6 óráig érvényesek - olvasható az artmozi.hu oldalon.

A már-már legendás mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és sok más mellett Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. De az olyan, az országos bemutató előtt elcsíphető alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, olyan sikerfilmek is visszatérnek a cinefil virrasztásra, mint a Moonage Daydream, nevethetünk a Kokainmedvén, izgulhatunk Larry-ért, s ámulhatunk a Tár-on.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 forintos áron már elérhető az artmozik pénztárában, valamint online a készlet erejéig.

A kojot négy lelke - magyar animációs film, 106 perc, 2023Forrás: ©Gauder Áron

Az online vásárolt karszalagok a moziéjszaka napján, május 19-én 17 órától, a mozikban kijelölt átvételi pontokon vehetők át. Ahhoz, hogy bejussunk az előadásokra, a karszalagot mindenképpen ki kell váltani. A karszalag azonosítása az online vásárláskor kapott QR-kód beolvasásával történik.

Fontos tudni, a karszalag nem jelent helyfogalást, a mozitermek befogadóképességének erejéig, érkezési sorrendben tudják a mozik beengedni a nézőket!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek