Már lehet szavazni a Magyarország 365 fotópályázat képeire

Az idei Magyarország 365 fotópályázatra 165 pályaművet választott ki a zsűri. Ezekre november 24-ig lehet voksolni a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon - olvasható az MTI hírében. Mint írták, a pályázat iránti érdeklődés idén is rekordot döntött, csaknem 38 ezer fotó érkezett be.

A 2021-es pályaművek egyvelegeForrás: fotopalyazat.magyarorszag.hu

A szakmai zsűri már kiválasztotta a legjobb képeket, egy 165 pályaműből álló válogatást, ami részt vesz a közönségszavazáson. Itt mindenki szavazhat a neki legjobban tetsző fotóra.

A tájékoztatás szerint három kategóriában - természet és táj, épített és tárgyi örökség, valamint életképek - témában lehet voksolni. A közönségszavazás győztesei kategóriánként egymillió forint elismerésben részesülnek.

A Magyarország 365 fotópályázatra professzionális és amatőr fotográfusok felvételeit várták. A pályázat indításakor Kaiser Ottó fotográfus, a zsűri elnöke elmondta: a négy évvel ezelőtt indított kezdeményezés céljai változatlanok. A pályázat amatőr és professzionális alkotók kameráján keresztül szeretné megmutatni, miért is lehetünk büszkék országunkra: tájainkra, természeti kincseinkre, építészetünkre, hagyományainkra, közösségeinkre.

TIPP: Ha ellátogattok az oldalra, és a szavazások után, a galériák fülre kattintotok, szépen össze tudjátok hasonlítani a 2019-es 2020-as és 2021-es pályaművek témáit, technikáit, a fotósok mozgatórugóját az adott évben.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek