Megnyílt Budapest egyik leghangulatosabb, ingyenes szabadtéri mozija

A tavalyi siker után, július 15-től egészen augusztus 20-ig újra ingyenes filmvetítésekkel vár mindenkit a BudaPart. A Lágymányosi-öbölnél található szabadtéri moziban egészen friss és régebbi filmsikereket is bemutatnak.

A Lágymányosi-öbölben filmeket is vetítenekForrás: budapart.hu

A BudaParton többek között a Mission Impossible, a Halálos Iramban, valamint a Mamma Mia című filmeket vetítik le. Az első este, vagyis ma a Mamma Mia, szombaton pedig a Grease című filmek lesznek műsoron, ezt követően július 22-én a Mamma Mia 2, július 23-án a Chicago, július 29-én a Senki, majd július 30-án a Jurasssic World: Bukott Birodalom című filmeket láthatják az érdeklődők.

Augusztus 5-én a Tökéletes hang, augusztus 6-án a Tökéletes hang 2, augusztus 12-én a Halálos Iramban 7, augusztus 13-án a Halálos Iramban 8, augusztus 19-én a Hang nélkül, augusztus 20-án pedig a Mission Impossible - Utóhatás című filmeket láthatják a vízparton mozizók. 

Az előadások az időjárástól függően sötétedéskor, várhatóan 20:30 és 21:00 óra között kezdődnek.

Autóval parkolni a Kopaszi-gát nyilvános, fizető parkolójában lehet. A programok helyszíne a BudaPart - Kopaszi-gát amfiteátrum – írja a heol.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek