Sokszínű és ingyenes Korea Napot rendeznek a Millenárison

A budapesti Koreai Kulturális Központ nem mindennapi eseménnyel ünnepli 10. születésnapját. Május 21-én egész napos ingyenes programokkal vár mindenkit a Millenáris G épületében, a Korea Napra. A szervezők, kiállítók és művészek színpadi produkciókkal, kulturális és gasztronómiai különlegességekkel és élménystandokkal várják a kilátogatókat. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a nap.

Forrás: Koreai Kulturális Központ / Press

Amint a közleményben is írták, ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezhetjük, mintha Szöul egyik nyüzsgő, fesztiválozó városrészébe csöppentünk volna. Minden korosztály talál majd kedvére való kulturális programot. A nagyszínpadon tradicionális valamint modern zenei és tánc produkció, extrém taekwondo show és sok más izgalmas műsor kap helyet. Napközben az épület előtti udvaron gyermek játszóházzal, koreai gasztronómiai élményekkel, kalligráfiával és kézműves standokkal várják az érdeklődőket.

Akiket pedig a divat és a koreai szépség témája érdekel, azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy akár egy tradicionális hanbokba (népviseletbe) is bújhatnak egy fotó erejéig.

Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességek is helyet kapnak. A rendezvény helyet ad a nagy sikerű 2022 KoreaON: Hallyu Com-on programjainak is. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a Korea Nap. A programok 10-től 21-ig várják az érdeklődőket.

A budapesti Koreai Kulturális Központ 2012 óta népszerűsíti a koreai kultúrát Magyarországon, és erősíti a két ország kapcsolatát. Ünnepeljük együtt a 10. születésnapot! A programok és a kiállítók részletes listája megtalálható az esemény Facebook-oldalán érdemes követni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek