Eladó a Rémálom az Elm utcában című horrorban híressé vált ház

Bár Freddy Krueger már nem riogat benne, 3,25 millió dollárért, átszámítva közel egymilliárd forintért árulják azt a házat, amelyet Wes Craven tett híressé a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmjében – írja cikkében a Deadline.com. a Google térképe szerint így néz ki:

A filmben ohiói helyszínként szereplő, három hálószobás, kétszintes, holland gyarmati stílusú fehér ház a Los Angeles-i 1428 N Genesee cím alatt található. Az épületben egy retro-modern stílusúként leírt nyitott konyha, egy tágasabb lakosztály, és minden szobához külön fürdőszoba található, a helyiségek padlója pedig diófából készült. Az ingatlanhoz különálló vendégház tartozik fedett terasszal, konyhával és fürdőszobával együtt. A hirdetésben egyébként úgy kínálják a házat, amelynek több helyisége is alkalmas az otthoni munkavégzésre.

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© New Line Cinema / Avery Pix / Crystal Lake Entertainment / WTC Productions / Sean S Cunningham Films / Yannix Technology Corpo/New Line Cinema / Avery Pix / Cr

Az 1984-es Rémálom az Elm utcában című horrorban szerepelt először filmválasznon Johnny Depp, amely aztán akkora sikert hozott a filmnek, hogy hat folytatása is készült. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek