Jelnyelvi tolmácsolással kerül színpadra a Puskás, a musical

Szeptember utolsó vasárnapja 1958 óta a Siketek Világnapja. Ebből az alkalomból lehetővé teszik siket és nagyothalló emberek számára, hogy ők is élvezhessék a Puskás Ferenc életét bemutató zenés darabot.

Forrás: Szabó Luca

Puskás Ferenc egyedülálló szimbólum, neve fogalom. Életpályája külön fejezetet alkot a magyar futball és az egész magyar sport történetében: kivételes tehetségével, kitartó munkájával minden idők egyik legnagyobb labdarúgója és az egyik legismertebb magyar maradt.

Ezt a különleges életpályát, sportkarriert, Puskás küzdelmeit, barátságait, szerelmeit, sikereit, hányattatásait és az adott történelmi kort mutatja be a Puskás musical.

"Az előadás minden színésze, alkotója számára megnyugtató és biztató, hogy minden előadásunk során olyanoknak is játszunk, akik felé különös szolidaritást kell mutatniuk a magyaroknak. A jelnyelvi tolmácsolással bemutatott előadás előtt izgatottan várjuk, hogy fogadják majd a siket és nagyothalló vendégek a produkciót!" – mondta Szabó László, a Puskás, a musical producere.

Forrás: Kaszner Nikolett

A Puskás, a musical című produkciót színházi jelnyelvi tolmács közreműködésével október 19-én, 19 órakor mutatják be az Erkel Színházban.

A kedvezményes színházjegyek megvásárlásához szükséges kódot a SINOSZ – Ottleszek ezen felületen történő regisztráció után a SINOSZ küldi ki az igénylőknek. A kóddal együtt a jegyvásárlásra ide kattintva nyílik lehetőség az előadás napjáig, a szabad helyek erejéig. A jelnyelvi tolmács a színpad jobb oldalán helyezkedik majd el, így ideális helyként főként a földszint jobb és a földszint közép jobb oldalát javasoljuk az érdeklődőknek a 7. és a 13. sor között – tudtuk meg a Civilút Alapítvány sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek