New York szimbolikus felhőkarcolója 90 éves és sok programmal várja a látogatókat

New York egyik legismertebb felhőkarcolója és szimbolikus épülete, az Empire State Building 90 éves lett május elsején. A jeles évforduló alkalmából pedig egész éven át tartó programokra, exkluzív ajándékokra és érdekességekre számíthatnak a látogatók.

Forrás: Neil Cooper / Unsplash

A születésnap napján, május elsején az épület fehér díszkivilágítást kapott, május 9-én, az Európa-napon pedig kék-sárga fényben tündököl majd, illetve a kirakatai is ünnepi díszbe öltöznek. Az Ötödik Sugárút ablakaiban a David Yirman luxus ékszer márka darabjai jelennek meg, melyek az épület art deco motívumaiból merítettek ihletet. Az Empire Collection női és férfi ékszerekkel és kiegészítőkkel teremti meg az épülethez méltó hangulatot.

Az ESB oldalán olvasható, hogy már válthatók jegyek New York leghíresebb épületének 90 in 90 Tour elnevezésű túrájára is, mely május 1-től december 31-ig lesz elérhető. A túra érdekessége, hogy egy csoportba legfeljebb heten jelentkezhetnek, és privát ESB-nagykövetet kapnak kíséretül, aki minden titkot elmond az épületről. A 90 perces túra alkalmával sorban állás nélkül feljuthatunk a kilátóteraszra is és távozáskor egy egyedi ESB-vászontáska az ajándék.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek