Új kertmozi nyílik a Velencei-tónál és a budai Duna-parton

"Egy igazi kertmozi a Velencei-tó partján, ahol széken ülve, pléden fekve, összebújva, egyedül vagy társaságban lehet megnézni a tegnap és ma kultfilmjeit, finom ételek és italok kíséretében! Egy hely, ahonnan a film után nem kell elmenni, hanem tovább lehet élvezni a nyári éjszakák különleges hangulatát!" - olvasható a beharangozó a mozi Facebook-oldalán.

A kép illusztrációForrás: New Africa/shutterstock.com

Mint az Északi Strand Velence hírül adja, augusztus 1-én, 20 órakor nyílik meg az Északi Strand Kertmozi, az ünnepi ceremóniát a Mamma Mia! című "színes, szagos, szélesvásznú" film koronázza meg. Az előadás ingyenesen látogatható, az Északi Strand a vetítés befejeztét követően 24 óráig nyitva tart, erősítvén ezzel a közösségi összetartozás élményét.

A jövő héten a következő programra számíthatnak az érdeklődők: augusztus 5-én, csütörtökön a Ponyvaregény kerül vászonra, 6-án, pénteken pedig a Forrest Gumpot láthatják a nézők. 7-én, szombaton a Csillagok között, 8-án, vasárnap pedig az Egyszerűen bonyolult című filmet vetítik. Mint írják, plédet, kempingszéket, nyugágyat vinni ér, a filmeken kivül beszélgetések, koncertek és más egyéb programok is lesznek.

Ezzel párhuzamosan ingyenes szabadtéri filmvetítések kezdődnek a Kopaszi-gáton péntek és szombat esténként július 29. és augusztus 21. között. Az ingyenesen látogatható vetítéseken az ajándék frissítőt a Dreher 24 biztosítja a filmek mellé a 18 év feletti vendégek részére.  Az előadások 21 órakor kezdődnek, július 31-én, szombaton a halálos iramban 8., augusztus 5-én, csütörtökön a Sing - Énekelj című filmet vetítik, augusztus 6-án, pénteken a Mamma Mia 2. - Sose hagyjuk ABBA lesz látható.

7-én, szombaton a Jurassic World - A bukott birodalom című filmet tűzik műsorra, 13-án pénteken a Tenet, 14-én, szombaton a Baywatch, augusztus 20-án, pénteken a Kincsem, 21-én, szombaton az Így neveld a sárkányod 3. szerepel a programban. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják, rossz idő esetén az előadások elmaradnak - olvasható a BudaPart eseményében.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek