Elmarad a népszerű tóparti fesztivál

  A tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál Facebook-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, hogy az idei eseményt elhalasztják. Mint írják, azzal a reménnyel indult a rendezvény szervezése, hogy a járványhelyzet olyan mértékben javul hazánkban és Európa szerte, hogy a jelenleginél sokkal nagyobb szabadságot kaphat a fesztivál látogathatósága.

  A tatai Öreg-tó naplementekorForrás: wikipedia.org / József Süveg (2005)

  Mint írják, a médiában megjelenő, inkább aggodalomra okot adó, mint megnyugtató hírek azonban bizonytalanságot keltettek mind a rendezőkben, mind a fesztivált látogatók soraiban, ezért a szerzvezők úgy látják, hogy a "barátok, családok fesztiválján" nem tudják a felhőtlen, maradandó élményeket nyújtó kulturált szórakozást biztosítani, és nem látják annak a lehetőségét, hogy az évek során elismertséget szerzett fesztivál az idei évben is a korábbi évekhez hasonló magas színvonalon megvalósulhasson.

  A fenti okok miatt arra az elhatározásra jutottak, hogy a 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál megrendezését 2022-re halasztják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek