5 budapesti szabadtéri zenei program a hétvégére és a jövő hétre

Nem kell feltétlenül lemondanunk a szórakozásról, ha a járvány miatt még nem igazán érezzük magunkat komfortosan a zárt, zsúfolt terekben. A hétvégén és a jövő héten több zenei programot szerveznek a szabadban, tetőteraszon vagy szabadtéri színpadon. Az alábbi cikkben mutatjuk miből válogathatunk.

Utcabál a Francia Intézet előtt

A francia nemzeti ünnepet és a kulturális helyszínek újranyitását zenével, tánccal és gasztronómiai kínálattal ünnepli a Francia Intézet szombaton, az intézet előtti téren. Az ingyenes programot fél 8-kor DJ Infragandhi indítja a francia filmek világát idéző szettekkel. Majd Orbán Bori Triója francia zenékkel és az együttes saját dalaival invitál bennünket a táncparkettre. Az est zárásaként DJ Cyborg Templar forgatja majd a lemezeket francia zene slágereivel.

Francia Intézet UtcabálFrancia Intézet/Facebook

Sunset beats a Zsiráf sörkertben

"Szuper társaságban, egy sörrel a kezdben ülsz az asztalnál, és egyszer csak átjár a zene, majd a ritmusra önkéntelenül elkezd mozogni a tested is" - ezt az érzést ígéri a Zsiráf sörkert Sunset Beats című ingyenes eseménye szombaton, 18 órától. Az előadók között szerepel a Bandax, Høffmann, George Jr., és a Hotter.

Müller Péter Sziámi AndFriends a Városmajori Szabadtéri Színpadon

Szombaton 19 órától először lép a Városmajor Szabadtéri Színpadára a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja, a negyven éves múlttal rendelkező Müller Péter Sziámi AndFriends. A koncert vendégei Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs lesznek. Jegyeket 3400 forinttól válthatunk itt.

Keep Floyding az Aquincum kertjében

Az Aquincum Garden Magyarország első Pink Floyd tribute zenekarával, az 1999-ben alakult Keep Floyding Band koncertjével nyitja újra kapuit, vasárnap 20 órától. A koncertet szellős területen rendezik meg, esélyt adva a koncertlátogatásra azoknak is, akik tartózkodnak a zsúfolt helyektől. Limitált nézőszámra, lemenő nap fényére, és az ókori romok felejthetetlen feelgood hangulatára számíthatunk. Jegyek itt válthatók:

360 Bar

360 Bar360 bar/facebook

Az Andrássy út tetőteraszán július 15-én a Fran Palermo indie-rock formáció frontembere Henri Gonzo lép fel extrém szettjeivel, rock 'n' roll, indie, pop, folk és alternatív műfajokban lavírozó zenei kínálatával. A belépő 2500 forint. 16-án a francia születésű ausztrál house és tech house DJ, Yokoo szolgáltatja a zenét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek