Helyi kuriózumokkal is fotózkodhatnak az ország legújabb szelfimúzeumában

Ember nagyságú kártyalapok, levegőből hulló rózsaszirmok, falra ragasztott színes fánkok és a Nyíregyházi Állatpark ihlette rózsaszín oroszlánok előtt is készíthetnek magukról fotókat, akik ellátogatnak a szabolcsi megyeszékhely legújabb turisztikai attrakciójába. A Selfie Museum & Speciality Café kedden délután nyitották meg a belvárosban - adja hírül a szon.hu.

"Ezzel a beruházással sikerült megmenteni egy régi, romos épületet és új, modern funkcióval tölteni meg azt" – mondta el megnyitón dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a lap beszámolója szerint, hozzátéve, hogy szeretnék, hogy a turisták ne csak Sóstón, hanem a belvárosban is jól érezzék magukat.

"Igyekeztünk érdekes és izgalmas installációkat megépíteni, amik a városba látogatóknak és az itt élőknek is új élményeket nyújtanak" – tette hozzá Gaál Gergely, a létesítmény társtulajdonosa. "Egyes látványelemeket olyan helyi kuriózumok inspiráltak, amelyeket ismerősnek találnak majd a nyíregyháziak, illetve olyan színes háttereket is terveztünk, melyek követik a közösségi média trendjeit".

"Budapesten már van egy hasonló helyszínünk, ahol azt tapasztaltuk, hogy nemcsak a fiatalokat, hanem szinte valamennyi korosztályt vonzottak a különleges fotó-helyszínek" – mondta el a lapnak Székely Szabolcs Gábor, a szelfimúzeum üzemeltetője.

 A címlapkép illusztráció, forrás: Roman Samborskyi/shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek