Júniustól minden hétvégén élő koncertekkel várja Székesfehérvár

Június 11-től minden hétvégén magyar élőzenés koncertekkel várja Székesfehérvár a látogatókat a neves FEZEN fesztivál területén, írják a szervezők, honlapjukon.

Liget fesztivál, SzékesfehérvárHujber Krisztián/facebook

A Liget című rendezvénysorozat várhatóan szeptember 11-ig fog tartani, a tervezett fellépők között szerepel Ákos, Majka, Bagossy, Never Say Never, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Hogy pontosan milyen szabályok mentén lehet majd részt venni a programokon: védettségi igazolvánnyal, létszám korlátozással, esetleg végre teljesen szabadon, az egyelőre bizonytalan,de a program már összeállt. Amíg nem válik biztossá a helyzet, egyelőre csak regisztrálni tudunk a programokra, az elővételt akkor indítják meg a szervezők, ha eldőlt a rendezvények sorsa. Érdemes már most regisztrálni, mert az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak jegyet, méghozzá kedvezményes áron. A normál elővétel csak ezután indul a maradék jegyekre, normál áron.

A Liget fesztivál nem a jól ismert FEZEN pótlása. A FEZEN2021 programja készen van, de április végén derül majd ki, hogy megtartják-e 2021-ben vagy sem. A fesztivált a tervek szerint 07.28-tól 31-ig tartják, és a várt előadók között szerepel a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS és a Death Angel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek