Dallamos panorámák: nézzen körbe a magasból a Zene városában

Be Massive lemezkiadó és rendezvényszervező cég Horizon című sorozatában az ország legszebb panorámáit mutatja be elektronikus zenei aláfestéssel. Az ország leglátványosabb helyszíneire szervezett zenei eseményekkel és elő közvetítésekkel az ország látnivalóit szeretnék megismertetni a fiatalokkal. A Be Massive Horizon sorozat élő adásait eddig több mint 1 millióan nézték meg online. Legutóbbi helyszínük Veszprém volt, mely 2019-ben kapta meg az UNESCO 'Zene városa' címét, 2023-ban pedig Európa Kulturális Fővárosa lesz.

A tavaszindító online DJ-szettben bemutatták a város nevezetességeit, hangulatos utcáit és békebeli mulatóit is. A live streamet ezúttal Peter Matko prezentálta, aki a karrierje meghatározó hat évét töltötte a városban. Az országosan és Európa-szerte is ismert művész kiadója a Truesounds Music többi előadójával együtt a mai napig minden évben fellép a városban. Peter Makto a szettjében olyan hangszeres, vokális house és deep house zenéket játszott, amelyek megidézik a Veszprémben töltött éveket.

A live streamet Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontrólForrás: Mahl Kornel

Az elmúlt években a Horizon sorozat hazánk 18 különleges helyszínéről jelentkezett, így segítségükkel többek között Badacsony, Lilafüred, Keszthely, Pécs és Tihany nevezetességeit ismerhették meg a sorozatot online követői, írta sajtóközleményében a veszprembalaton2023.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek