Nagyzenekarral megtámogatott Quimby koncertre tombolhatunk ezen az áprilisi estén

A Class & Roll stream, vagyis a Quimby és az Óbudai Danubia Zenekar közös koncertjének online változatát egy korábbi, nagyon jól fogadott streamkoncert inspirálta. Az április 23-tól 25-ig elérhető koncertközvetítésen ezúttal az Óbudai Danubia Zenekarral közös, margitszigeti koncertet láthatják majd a rajongók.

Forrás: sinco.hu / Batori Gabor / Facebook.com

A zenekar 2018-ban lépett fel először a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, méghozzá a 80. jubileumi évad keretében. Ennek megfelelően pedig egy különleges és egyszeri felállást valósítottak meg, vagyis kiegészülve az Óbudai Danubia Zenekarral a klasszikus zene világába tettek kitérőt. Az ismert és népszerű Quimby-dalok eddig sosem hallott módon, szimfonikus átiratban csendültek fel –olvasható az esemény oldalán.

Ezt a koncertet élhetik át az érdeklődők újra, de azok is, akik 2018-ban lemaradtak róla. Legutóbb ez a koncert közös kanapéra ültette a klasszikus zenét és a rock and rollt, hogy a végén kiderüljön: a kettő nem is áll olyan távol egymástól. Most pedig bennünket ültet a képernyők elé, hogy érezzük, nem is állunk olyan távol egymástól. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek