Oltási igazolvánnyal indul újra New York kulturális élete

  New York állam is bevezeti az igazolványt, amely segíthet abban, hogy ismét a látogathassák az emberek a kulturális eseményeket. Az Excelsior Pass egy ingyenes, önkéntesen használható digitális platform, amelyet az IBM-mel közösen fejlesztettek ki, és tárolhatók rajta a teszteredmények illetve oltási igazolások, de ezeket ki is lehet nyomtatni róla.

  A kép illusztrációForrás: mundissima/shutterstock.com

  Az európai zöldigazolványhoz hasonlóan tartozik hozzá egy QR-kód is, amelyet a résztvevő helyszíneken beolvashatnak. Az Excelsior Pass felhasználható lesz a New York-i színházakban, stadionokban, de akár esküvőkön és más rendezvényeken is igénybe lehet majd venni, például a Madison Square Gardenben és a Times Union Centerben. Április 2-től kezdve az Excelsior Pass kisebb művészeti és szórakoztató és rendezvényeken is használható lesz - adja hírül a lonelyplanet.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!