Az európai biztos megmutatta, hogy fog kinézni a Covid-útlevél

  Thierry Breton, a belső piacért felelős európai biztos, akit februárban bíztak meg a vakcinaelőállítási munkacsoport vezetésével, bemutatta a zöldigazolványok prototípusát.

  A kép illusztrációForrás: Nattakorn_Maneerat/pixabay.com

  Ahogyan korábban mi is írtunk róla, a dokumentum azt hivatott igazolni, hogy az utazó megkapta az oltást, átesett a betegségen, vagy negatív teszttel rendelkezik. Ideális esetben az igazolványt június közepe táján kaphatják meg az uniós polgárok. Mint a biztos elmondta, miután mindenki megkapta az oltást, aki szerette volna, - amire várhatóan a következő két-három hónapban sor kerül - , jó lesz, ha rendelkezésre áll az egészségügyi okmány.

  Az igazolás olyan információkat tartalmaz majd, mint a név, a születési dátum, a kiállítás dátuma, és az oltóanyagra, tesztre, gyógyulásra vonatkozó információk, valamint a tanúsítvány egyedi azonosítója - derül ki a schengenvisainfo.com híréből, ahol a képek is megtekinthetők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek